15 Nisan 2013 Pazartesi

Rüya tabirleri elma şekeri yemek


Rüyada elma şekeri görmek çocukluk hayallerinizi veya çocukluk dönemine olan özlemlerinizi simgeler.
Rüyada elma şekeri yemek, yediğini görmek çocukluğunuzdaki mutlu dönemlerinize benzer güzel bir yaşam evresine girdiğinizi işaret eder.
Elma şekeri teriminin rüya yorumu gördüğünüz gibi kısa fakat öz olarak açıklanmıştır. Rüya yorumlarında unutulmaması gerekli en önemli unsur rüyada gördüğünüz diğer obje ve olayların izahına bakmak ve onların tamamını arada değerlendirerek asıl mesajı çözmektir. Bu amaçla sitede üst kısımda yer alan rüya arama formunu kullanabilirsiniz.
Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise rüyanın bir bütün halinde ele alınması ve değerlendirilmesi gerektiğidir ve bu ise zamanla, tecrübe, okuma ve araştırma ile elde edilecek özelliktir. Bunların daima gelecek için bir mesaj vermesini beklememek lazımdır. Bir kısmı geçmişin yansıması veya muhasebesi, beklentiler, korkular veya hayal kırıklıklarının etkisi olabilir. Ancak temel düşünce her zaman olumlu düşünmek, konuya hayırlı yaklaşmaktır.
Bir rüyayı yorumlamak, rüya tabiri yapmak birikim ve çalışma gerektiren konudur. Rüyanızda elma şekeri görmüş olmakla birlikte diğer konuların da açıklamasına bakmak ve ona göre bütünü tamamlamak gerekmektedir.
Bir önceki yazımız olan Rüyada Eski kocasını görmek başlıklı makalemizde ayrıldığı kocasını, boşandığını kocasını ve eski eşini aramak hakkında bilgiler verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder