15 Nisan 2013 Pazartesi

RÜYADA ESKI KOCASINI GÖRMEK


Rüyada ayrıldığı kocasını, boşandığını kocasını, eski kocayı görmek geçmişteki olumlu deneyimleri ve eski iyi zamanları, sevgi ile paylaşılan anıların yansıması olabilir.
Rüyada eski kocasını özlemek, eski kocayı merak etmek, eski eşini aramak sizin eski kocanızla yaşadığınız hataları yeniden yaptığınızı ve aynı tepkiler vermeye devam ettiğinizi, yeni ilişkinizde bilinçsizce eski kalıpları tekrarlamakta olduğunuzu işaret eder.
Rüyada vefat etmiş kocasını, ölmüş kocayı görmekSizinle birlikte yaşayan anıları, eski zamanları geri almak, tekrar yaşamak özlemlerinizi ifade eder.
Rüyada boşandığı eski koca ile cinsel ilişkiye girmek mevcut ilişkinizde geçmişteki deneyimlerinizden ders alarak davranmanız gerektiğini işaret eder
Rüyada vefat etmiş kocayla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek sevgi ve çıkar dengesi arasında kararsızlık yaşadığınızı ifade eder
Bir önceki yazımız olan Rüyada Eski karısını görmek başlıklı makalemizde ayrıldığı eşini, boşandığını karısını ve eski eş ile cinsel ilişkiye girmek hakkında bilgiler verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder